Aparatură nouă la Spitalul Judeţean Vâlcea

0

„De joi, 27 aprilie a.c., Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a fost dotat cu 3 electrocautere de ultimă generaţie în valoare de aproximativ 120.000 lei. Noile aparate vor deservi blocurile operatorii ale Secţiilor obstetrică-ginecologie, ortopedie şi chirurgie generală. Cu ajutorul acestora, cele trei blocuri operatorii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea îşi ridică standardul de dotare şi renunţă la aparatele vechi, unele dintre ele fiind în uz de mai bine de 10 ani”, a anunţat, recent, într-un comunicat de presă Consiliul Judeţean Vâlcea.
Această instituţie a mai subliniat că se analizează extinderea şi modernizarea, cu fonduri europene, a unor secţii din cadrul SJU Vâlcea: „Joi, 27 aprilie a.c., la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, conducerea spitalului şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Vâlcea au analizat parametrii temei de proiectare pentru extinderea UPU-SMURD, precum şi necesitatea de modernizare şi dotare a acestei secţii deosebit de importante a Spitalului Judeţean Vâlcea. Soluţiile identificate de specialişti cu această ocazie vor fi preluate în procesul de atragere a fondurilor europene pentru modernizarea şi reabilitarea Unităţii de Primiri Urgenţe”, a mai precizat CJ Vâlcea.
„Continuăm dotarea Spitalului Judeţean Vâlcea cu aparatură de ultimă generaţie şi căutăm soluţii pentru extinderea şi modernizarea unor secţii. Sănătatea oamenilor este una dintre principalele noastre preocupări”, a declarat Constantin Rădulescu (foto), preşedintele CJ Vâlcea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ