S-a stabilit! 11 iunie este ziua în care craiovenii îşi aleg din nou primarul

1

Presiunea publică şi haosul ce domneşte la nivelul administraţiei locale au determinat guvernul Grindeanu să stabilească data alegerilor parţiale pentru funcţia de primar, în ciuda faptului că Partidul Social Democrat încă nu poate prezenta candidatul pe care îl va propune craiovenilor în aceste alegeri.
Apartenenţa primarului interimar, Mihail Genoiu, la Partidul Mişcarea Populară îngreunează nominalizarea sa pentru candidatura la primărie, PSD-iştilor cu state vechi fiindu-le foarte greu să nu susţină pe „unul de-al lor” şi să se încoloneze în spatele unui „import de la Băsescu”. Se pare totuşi că retragerea deloc surprinzătoare a preşedintelui PSD Dolj, Claudiu Manda, şi înscrierea formală a senatorului Radu Preda în competiţia internă, lasă drum liber omului lui Băsescu spre a fi susţinut de PSD la candidatura pentru funcţia de primar al Craiovei.
În tot acest timp de incertitudine administrativă, cetăţenii Craiovei sunt cei care suferă, nerealizarea proiectelor europene în termenele prevăzute urmând a fi decontată scump din buzunarul nostru, tramvaiele apelând tot mai des la “tracţiune basculantă”, tariful serviciilor de salubritate crescând abuziv şi nejustificat, reabilitarea Colegiului Carol I fiind în continuare doar o poveste plimbată cu cărucioarele de documente ale Liei Olguţa Vasilescu, chinezii construind locuinţe pentru tineri, dar nu în România, ci în China, iar “criza de salvamari” de la Water Park părând a se prelungi la nesfârşit.
Cel mai grav şi îngrijorător lucru este că periplul aleşilor doljeni în funcţiile ministeriale, în loc să ajute la dezvoltarea zonei, ne lasă fără autostrada Craiova-Piteşti, atât ministrul Olguţa Vasilescu, cât şi adjunctul de la transporturi, Ovidiu Flori, dovedindu-şi incapacitatea şi lipsa de interes pentru menţinerea construcţiei acestei autostrăzi în lista de priorităţi a guvernului.
Pe de altă parte, Partidul Naţional Liberal şi-a desemnat candidatul, de mai bine de o lună, în persoana senatorului Mario Ovidiu Oprea şi vine în faţa craiovenilor cu un om serios, având o carieră în spate şi care înţelege nevoile reale ale cetățenilor Craiovei. Am considerat necesar ca nominalizarea candidatului nostru să fie una rapidă şi transparentă, în egală măsură având în vedere şi importanţa funcţiei pentru care urmează să candideze.
A venit momentul să alegem un primar care să dezvolte oraşul, să redea demnitatea craiovenilor, iar Craiova să nu mai fie doar oraşul oamenilor necăjiţi, care stau la coadă pentru tigăi şi hârtie igienică la reducere!

Facebook Comments

1 COMENTARIU

  1. Daca pui o poza cu tine cand vorbesti de oras si de alegerea primarului si inchei articolul prin a evidentia ce saraci si necajiti suntem noi oamenii de rand, asta te face mai simpatic cetatenilor? Oamenii ca tine sunt unul dintre motivele pentru care PNL va lua iar maxim 15-20% la alegerile pentru Primarie. Si sunt indulgent.

LĂSAȚI UN MESAJ