Tomograful de la Spitalul Judeţean Vâlcea va funcţiona şi în week-end

0

„Pentru ca vâlcenii care au nevoie de investigaţii radiologice în week-end să nu mai fie trimişi la alte spitale, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea a aprobat angajarea a trei medici specialişti în radiologie şi imagistică la Spitalul Judeţean Vâlcea. Concursul pentru ocuparea celor trei posturi s-a desfăşurat în data de 28 martie, iar cei doi medici primari (specialişti în radiologie şi imagistică) şi colegul lor, rezident în aceeaşi specialitate în ultimul an, vor asigura prelungirea de program a tomografului vâlcean şi în zilele de sâmbătă şi duminică”, a anunţat Consiliul Judeţean Vâlcea printr-un comunicat de presă.
CJ Vâlcea a precizat că, începând de marţi, 2 mai 2017, programul de lucru al Laboratorului de radiologie şi imagistică medicală al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea se va desfăşura zilnic, orele 8.00 – 20.00. „Mă bucur că, în sfârşit, avem medici specialişti care să asigure funcţionarea şi în zilele de sâmbătă şi duminică a tomografului vâlcean, de care era mare nevoie. Astfel, urgenţele medicale din week-end vor putea fi diagnosticate imediat şi, implicit, vor beneficia de tratamentul adecvat, cât mai repede posibil.
Însă, preocuparea noastră pentru rezolvarea acestei probleme nu se va opri aici, fiindcă ne-am propus ca în cel mai scurt timp să asigurăm permanenţa în cadrul Laboratorului de radiologie şi imagistică medicală al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, prin organizarea gărzilor”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.
(M.P.)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ