Ambasadorul Palestinei în România a vizitat judeţul Vâlcea

Duminică, 2 aprilie 2017, o delegaţie condusă de excelenţa sa, Fuad Kokaly, ambasadorul Palestinei în România, din care au făcut parte consulul general Asem Kurd şi reprezentanţi ai Guvernului Palestinian, a efectuat o vizită de lucru în judeţul Vâlcea.

0

Vizita înalţilor oficiali palestinieni a debutat cu o întâlnire la sediul Consiliului Judeţean, unde au fost aşteptaţi de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, de oficialităţi din sănătate şi învăţământ, precum şi de oameni de afaceri vâlceni. Aici s-a discutat despre oportunităţi privind schimburi comerciale, culturale şi turistice precum şi despre organizarea, în perioada imediat următoare, a unor misiuni economice pe domenii de interes.
Următorul popas al oaspeţilor a fost staţiunea Călimăneşti-Căciulata, unde s-au interesat de Centrul de Congrese şi Expoziţii Oltexpo, izvoarele termale, obiectivele turistice din zonă, capacitatea de cazare a staţiunii, precum şi de gradul de ocupare în funcţie de anotimp.
Vizita de lucru a continuat la Căminul Cultural Vlădeşti cu demonstraţii de olărit, unde meşterii Violeta şi Eugen Pătru au prelucrat ceramica albă sub privirile oaspeţilor, care au avut astfel ocazia de a vedea cum pământul ia formă.
Ultimul obiectiv al vizitei a fost staţiunea Băile Olăneşti, unde oaspeţii au admirat superbul cadru natural şi au primit informaţii despre proprietăţile apelor minerale unice în Europa, chiar de la primarul Sorin Vasilache.
Vizita s-a încheiat în jurul orei 18.30, când oaspeţii palestinieni şi-au luat rămas bun de la gazde, cărora le-au promis că vor reveni pentru a pune bazele unei colaborări de lungă durată.

Compartimentul relaţii publice şi comunicare al Consiliului Judeţean Vâlcea

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ