Laboratul de Mecatronică de la Odobleja, inaugurat în prezenţa autorităţilor locale şi judeţene

Prefectul judeţului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, a participat vineri, 31 martie a.c, la evenimentul prilejuit de inaugurarea oficială a laboratorului de Mecatronică din cadrul Colegiului „Ştefan Odobleja” din Craiova. La eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Dolj, vicepreşedinta Oana Bică, dar şi ai Primăriei Craiova, mai exact primarul interimar Mihai Genoiu.

0

„Doresc să vă felicit pe toţi cei care aţi depus toate eforturile pentru ca acest Laborator de Mecatronică din cadrul Colegiului „Ştefan Odobleja” să prindă contur. Ştiu că este vorba de o investiţie foarte importantă, realizată cu sprijinul partenerilor dumneavoastră şi sunt convins că nu  a fost uşor să ajungeţi la rezultatele dorite, dar iată că astăzi elevii şcolii de arte şi meserii beneficiază de tehnică la cele mai înalte standarde pentru a se specializa. Ştim cu toţii cât de greu se mai găsesc meseriaşi în orice domeniu şi consider că elevii vor fi din ce în ce mai atraşi de oferta dumneavoastră educaţională, cu atât mai mult cu cât, după absolvire au şansa de a fi integraţi mai repede pe piaţa muncii. Vă asigur că veţi avea parte de întreg sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj ori de câte ori veţi avea nevoie. Vă urez succes”, a declarat Purcărescu.

La rândul său, primarul interimar al Craiovei s-a declarat mulţumit de realizarea de la Colegiul „Ştefan Odobleja”, felicitându-i pe cei care au făcut posibilă inaugurarea laboratorului. „Vreau să vă felicit pentru ceea ce aţi făcut, să avem parte de cât mai multe momente de acest fel. Nu cred că există ceva mai frumos în a corela mai multe forţe, de a capacita cât mai multe instituţii şi de a face un lucru bun pentru comunitate şi, în special, pentru elevi. Faţă de Colegiul Naţional “Ştefan Odobleja”, primăria a fost foarte aproape încă din 2012, când un proiect pe care îl accesase liceul pentru un alt laborator fusese sistat pentru finanţare, iar sprijinul Primăriei Craiova pentru Colegiul Naţional “Ştefan Odobleja” va continua, ca parte integrantă a interesului nostru permanent pentru educaţie”, a declarat Mihail Genoiu, primarul interimar al Craiovei.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ