Tel Aviv, ultima destinație anunțată de Wizz Air de pe Aeroportul Craiova

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat marți o nouă rută din Craiova spre capitala însorită a Israelului, Tel Aviv, cu începere din 19 iunie, cu două zboruri pe săptămână, lunea și vinerea. Odată cu noile curse cu tarife reduse, va crește și frecvența zborurilor spre Tel Aviv din București, la şase/săptămână, începând cu luna iunie și zilnic din septembrie.

0

La doar o săptămână după alocarea celei de-a doua aeronave moderne Airbus A320 cu 180 de locuri la baza de la Craiova, Wizz Air continuă să extindă rețeaua regională prin oferirea unei noi destinații de vacanță – Tel Aviv. Primul zbor este programat pentru data de 19 iunie, iar biletele sunt deja disponibile pe site-ul companiei. „Astăzi suntem fericiţi să aducem veşti bune pasagerilor din România: lansarea rutei la preţ redus din Craiova spre Tel Aviv, cu începe din luna iunie. Mai mult decât atât, zborul din Bucureşti spre acelaşi însorit Tel Aviv va deveni, din septembrie, zilnic. Întotdeauna venim în întâmpinarea nevoilor pasagerilor, iar acum Wizz oferă zboruri directe spre capitala Israelului de pe patru aeroporturi din România. În calitate de cea mai mare companie aeriană din România, continuăm să ne extindem reţeaua în permanentă creştere, prin furnizarea de cele mai mici preţuri posibil pentru pasagerii noştri, precum şi prin oferirea de servicii excelente. Wizz îşi menţine angajamentul faţă de ţară şi suntem nerăbdători să le împărtăşim pasagerilor din România şi mai multe veşti bune în viitor!”, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

Tel Aviv, un oraș cosmopolit, modern și vibrant, este o destinație ideală de vacanță pe tot parcursul anului, cu o plajă primitoare, unde cafeaua și inovațiile culinare sunt embleme locale. Cu o istorie fascinantă, orașul îi va surprinde pe vizitatori cu galerii de artă contemporane, lounge-uri șic, buticuri artizanale și plaje călduroase.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ