Universitatea în zodia egalurilor

Susţinuţi de peste 2.000 de suporteri care au venit la Bucureşti pentru a-şi susţine favoriţii, alb-albaştrii nu au reuşit decât un egal în faţa rivalilor de la Dinamo, în cel de-al doilea meci din play-off. Deşi şi-au creat ocazii, elevii lui Gigi Mulţescu au suferit la finalizare, astfel că CSU pierde şansa de a rămâne aproape de liderul Viitorul, echipă aflată acum la şase puncte distanţă.

0

Juveţii încep extrem de determinaţi partida de pe Arena Naţională şi primul care trece pe lângă deschiderea scorului este Zlatinski, al cărui şut din careu ratează colţul lung al porţii apărate de Penedo. Tânărul Screciu încearcă un şut de la distanţă, dar trasorul închizătorului oltean nu are destinaţia dorită. Apoi centrarea şutată a lui Băluţă este respinsă în ultimă instanţă de Mihai Popescu, care evită astfel deschiderea scorului. În tot acest timp, gazdele contează ofensiv doar prin şuturile defectuoase ale lui Palic. În finalul reprizei, Ivan scapă unu la unu cu portarul, dar şutul e respins în corner. Craiova domină repriza, dar la vestiare se intră la egalitate, 0-0.
Repriza secundă începe alert, Gustavo trage de la distanţă, însă Penedo reţine. Calancea se evidenţiază şi el la şutul lui Bumba din interiorul careului, pentru ca acelaşi Bumba, găsit liber în careu la un corner, să pună din nou în pericol poarta noastră. Se joacă spectaculos, pe contre. Băluţă reuşeşte să îl depăşească pe portar şi loveşte transversala. Este 1-0 la bare, dar e în continuare 0-0 pe tabelă. Tot Băluţă driblează pe banda stângă, trece de doi adversari, pătrunde în careu, iar şutul din unghi, pe colţul lung, ocoleşte poarta. Nistor trimite peste dintr-o lovitură liberă, mult lateral stânga. În minutul 70, Jazvic debutează în alb-albastrul Ştiinţei, intrând în locul lui Zlatinski. Spectacolul continuă, se joacă în viteză, cu acţiuni la ambele porţi. Cu un minut înainte de final, Băluţă şutează din marginea careului, Penedo prinde. Meciul se încheie 0-0, scor care nu avantajează pe nimeni şi care, aproape sigur, scoate din cursa pentru titlu ambele echipe.
Pentru CSU urmează meciul împotriva celor de la CFR Cluj, echipă cu un moral foarte bun, mai ales după victoria categorică în faţa campionilor de la Astra.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ