Noul prefect al judeţului Dolj, învestit în funcţie

Dan Narcis Purcărescu este noul prefect al judeţului Dolj, acesta fiind învestit în funcţie în cursul zilei de marţi 21 martie a.c. Ceremonia s-a derulat în cadrul Instituţiei Prefectului Dolj, la eveniment participând directorii instituţiilor subordonate Prefecturii, subprefecta, angajaţi ai Prefecturii, dar şi reprezentanţii ALDE, ţinând cont de faptul că actualul prefect vine pe filieră ALDE.

0

Numirea în funcţie a noului prefect al Doljului a fost făcută la câteva zile după ce Sorin Nicolae Răducan şi-a anunţat demisia din motive personale. Dan Narcis Purcărescu a fost învestit în funcţie de către Teodor Iulian Gheorghe, director general MAI, care a venit la Craiova special pentru acest lucru.

„Se poate conta pe mine”
După depunerea jurământului, actualul prefect a adresat câteva cuvinte celor prezenţi în sală, dând asigurări că va lucra pentru binele judeţului. „Este o onoare pentru mine să fiu în faţa dumneavoastră în calitate de prefect al judeţului Dolj. Este o misiune care încununează un parcurs profesional şi de viaţă pe care l-am închinat funcţiei publice în acest judeţ. Aş vrea să mulţumesc, în primul rând, celor care mi-au încredinţat acest mandat de reprezentant al Guvernului în teritoriu şi sper să onorez această funcţie. Nu va fi simplu, dar pornesc cu buna credinţă şi sunt optimist la început de drum. Voi fi un prefect care va respecta întru totul litera şi spiritul legii în vigoare. Voi promova principiile colaborării, cooperării şi respectului între instituţiile publice. De asemenea, mă voi baza în exercitarea funcţiei publice pe sprijinul profesioniştilor din cadrul Instituţiei Prefectului Dolj. Sper într-o cooperare fructuoasă cu CJ Dolj şi cu parlamentarii judeţului. Sunt reprezentantul unui guvern care şi-a propus un program de guvernare curajos. Voi susţine toate măsurile menite să permită aplicarea acestui program, fiind deschis către toate vocile din societatea civilă care militează pentru dezvoltarea legală a acestui judeţ. Uşa mea este deschisă pentru toţi cei care vor binele judeţului Dolj şi al locuitorilor săi şi care cred că acest lucru este posibil. Se poate conta pe mine”, a declarat Purcărescu. Dan Narcis Purcărescu a lucrat în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj, inspector în compartimentul SSM.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ