Indiscreții de Vâlcea

0

Bleotu cu o Barbie din echipa lui Donald Trump
Pe pagina sa de facebook, fostul deputat PSD, Vasile Bleotu, a postat o fotografie în care ţine o doamnă pe după umeri. În neştiinţă de cauză, cei care au văzut postarea l-au felicitat pentru alegerea făcută şi pentru familia sa frumoasă. Pentru a repune adevărul în drepturile lui fireşti, Vasile Bleotu, acum director financiar la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare – FGDB, a făcut precizările necesare: „Doamna e o prietenă din SUA, Barbie J. A fost în echipa de campanie a Presed Trump”. Hm, interesant!

Cu spor şi fără drag
Se aude că o parte dintre salariaţii unei primării lucrează cu spor şi fără drag în grădinile primarului. Bine, ăia din primărie care nu îi sunt rudă! Măi, măi!

S-a abţinut!
Deputatul PNL Cristian Buican spune că s-a abţinut de la votul declarării Zilei Olteniei, ce va fi sărbătorită în fiecare an pe 21 martie. Zice că nu i s-a părut o zi foarte importantă. Hm, are dreptate!

Şuşa ghinionistă!
Umblă zvonul că în perioada unui fost primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, un nene care se laudă cu milioane de vizualizări pe portalul lui de şuşe urma să primească un miliard de lei vechi pentru un contract de aşa-zise prestări servicii. Ghinion însă pentru el, noroc pentru bugetul local. Au venit alegerile, s-a schimbat primarul!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ