Bursa Generală a Locurilor de Muncă, din nou la Craiova

Doljenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi, în data de 7 aprilie a.c., la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj. Angajatorii şi persoanele interesate de posturile vacante îşi vor da întâlnire la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova, începând cu ora 9,00.

0

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj vor contacta agenţii economici din judeţ în vederea participării la Bursa Generală a Locurilor de Muncă şi speră ca numărul acestora să fie unul pe măsura aşteptărilor. Potrivit organizatorilor, obiectivul principal al acestei măsuri active îl constituie creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă disponibile în rândul şomerilor, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de forţă de muncă. „Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau, în ultimă instanţă, să se (re)orienteze profesional către ocupaţii/meserii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung”, a explicat purtătorul de cuvânt al AJOFM Dolj, Alina Ghercioiu.

Situaţia locurilor de muncă, trimisă şi în format electronic

Angajatorii participanţi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă vor avea prilejul să îşi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Astfel, agenţii economici care dispun de posturi vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada, nr. 13A, sau le pot transmite atât pe adresa de email a instituţiei: ajofm@dj.anofm.ro , cât şi pe fax (0351/401.557).

200 de locuri de muncă în Spania

O veste bună pentru doljeni vine şi de la Compartimentul EURES, cel care se ocupă de situaţia locurilor de muncă din străinătate. Astfel, cei interesaţi de această variantă trebuie să ştie că sunt disponibile 200 de posturi de ambalatori fructe şi verdeţuri în Spania-Lerida. Durata contractului de muncă este de 4 luni, data începerii contractului este 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în două schimburi: dimineaţa 6,00 – 14,00 şi după masa 15,00 – 23,00, salariul oferit fiind cuprins între de 900 şi 1.200 euro/lună.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ