Mario Ovidiu Oprea (PNL): Proiectul Legii Graţierii este opera unui partid care a făcut din furtul public o ştiinţă

0

Senatorii PNL se opun fără discuţii proiectului Legii Graţierii colective care a fost conceput pentru a servi protejaţilor politic. Absolut nimeni nu mai poate crede în bunele intenţii ale unui lider rămas fără autoritate ca Liviu Dragnea. Singurul adevăr este că majoritatea PSD-ALDE a premeditat graţierea condamnaţilor pentru fapte de corupţie şi, înfrântă în stradă, a urmărit transpunerea OUG 13 în orice formă legislativă care să elibereze infractorii dovediţi.
PSD îndeamnă la încălcarea legii, urmărind obsesiv legalizarea „pieţei de şpagă” şi a devenit o ameninţare care pune în pericol stabilitatea economico-socială. Proiectul Legii Graţierii este produsul unor politicieni îndoielnici, recidivişti în a trăda mulţimea şi opera unui partid care a făcut din furtul public o ştiinţă. Amendamentele senatorului Şerban Nicolae sunt modalităţi mascate prin care PSD face câte un „studiu de piaţă”, oferind apoi ocazia unor lideri ca Liviu Dragnea să se delimiteze cu făţărnicie, în timp ce „mecanicii” de partid lucrează în aceeaşi direcţie a absolvirii de vină a corupţilor.
PSD transmite un semnal greşit în societate, căreia îi cere practic subordonarea faţă de actul de corupţie. Luptăm cu un partid care „a sedus”, pentru ca acum să fie imaginea decadenţei. În prezent, nu există împărtăşire a puterii, nici lege, nici transparenţă, ci doar abuz, corupţie, subjugare şi indignare. PSD a băgat pe sub uşă un „calendar creştin”, dar îşi face cruce cu stânga şi acţionează păcătos.
Acceptarea oricărui proiect menit să ridice infractorii mai presus de lege este sinonimă cu punerea în circulaţie a bancnotei corupţiei, multiplicată cu nesaţ în oficiile pesediste. Actuala majoritate politică a devenit bodyguardul ce păzeşte corupţia şi ţinteşte să transforme România într-un wonderland al delincvenţei nepedepsite. În ciuda avertismentelor internaţionale, în ciuda cifrelor care arată amploarea corupţiei, PSD ne transmite că este natural ca sute de milioane de euro să intre în buzunarele corupţilor, în loc să se transforme în aparatură medicală, autostrăzi, sisteme de irigaţii, instituţii publice performante sau educaţie eficientă. Deşi PSD este o maşinărie de fabricat corupţi, acest comportament trebuie corectat fără „alte întrebări”.

Senator Mario Ovidiu Oprea
Lider Grup PNL Senat

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ