Indiscreții de Vâlcea

0

Ce aşteaptă Florian Marin?
Unii se întreabă ce aşteaptă Florian Marin (foto), liniştit, la PSD Vâlcea. Cică funcţia de prefect. Se aude că fiica sa ar fi logodită cu tânărul deputat PSD Ştefan Ovidiu Popa, a cărui soră este prietena lui Lucian Rădulescu, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PSD Vâlcea şi frate al liderului judeţean Constantin Rădulescu. Aşa, da!

Lovin predă ALDE lui Buşu
Se aude că „legendarul” Dumitru Lovin se va retrage de la conducerea ALDE Vâlcea, lăsându-l prinţ moştenitor, după nişte alegeri, evident democratice, pe mai tânărul Adrian Buşu. Care va avea, în sfârşit, posibilitatea să-şi demonstreze calităţile de lider; pe care unii spun că nu prea le are din pricină că e cam boem. Asta ca să nu se spună ”comod”.

Ruperea alianţei din motive… medicale
Că veni vorba. Spun unii că Buşu, care este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, ameninţă cu ruperea alianţei cu PSD în cazul în care doctorul Ponoran va fi schimbat din funcţia de director al Spitalului Judeţean. Măi, să fie! Chiar aşa?

Ceva intim!
Domnule, recent a fost redeschis celebrul cinematograf din Băile Govora, fost cazino, clădire construită la începutul secolului 20 după proiectul primei femei-arhitect Virginia Haret. Pe cine a invitat la inaugurare primarul Mihai Mateescu? Pe nimeni, a fost „ceva intim”. Hm! Aşa se întâmplă când ai impresia că ai venit cu oraşul de acasă.

Ăla micu al ăluia mare
Se aude că odrasla unui parlamentar vâlcean, sprijinită din umbră de „tati”, care este maestru în ce priveşte afacerile cu spaţii închiriate, ar fi pus ochii pe Baza de agrement Oltchim de la Fedeleşoiu. O clădire din patrimoniul bazei scoasă la licitaţie de Direcţia Finanţelor Publice Vâlcea, iar preţul, după ce prima licitaţie a eşuat, a devenit deja un chilipir.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ