Viitori poliţişti, în practică la IPJ Dolj

Nu mai puţin de 64 de studenţi ai Academiei de Poliţie „A.I. Cuza” Bucureşti şi-au început stagiul de practică la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dolj, în ziua de luni-13 februarie a.c. Timp de o lună, viitorii poliţişti vor participa la activităţi practice sub comanda şi supravegherea celor cu experienţă, fiind repratizaţi la diferite servicii şi compartimente de lucru.

0

Specializările studenţilor Academiei de Poliţie „A.I. Cuza” Bucureşti acoperă o gamă largă de servicii, respectiv: ordine şi siguranţă publică, criminalistică, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, poliţie rutieră şi arme, explozivi şi subtanţe periculoase. Viitori poliţişti sunt studenţi ai Academiei de Poliţie din Bucureşti, 21 dintre aceştia fiind în anul I, alţi 29 stundeţi în anul II de studiu, 12 studenţi din anul III, iar în perioada de practică la IPJ Dolj au sosit şi doi studenţi din anul IV de studiu.

Activităţi de serviciu cu rol demonstrativ

Studenţii vor fi angrenaţi în activităţile practice sub comanda şi supravegherea poliţistului cu experinţă pe lângă care au fost repartizaţi. Astfel, urmează ca aceştia să acumuleze cunoştinţe practice de la tutorii profesionali care au ca şi atribuţii principale explicarea modului de desfăşurare a activităţilor de serviciu; instruirea şi desfăşurarea activităţilor practice, desfăşurarea activităţilor de serviciu cu rol demonstrativ.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ