Centrul de hipoterapie ocnele mari, listat la bursă

0

Fundaţia ”Inimă pentru Inimă” din Râmnicu Vâlcea, organizaţie neguvernamentală reprezentativă în domeniul protecţiei drepturilor copilului din judeţul Vâlcea, are în portofoliul său un proiect special care îmbină iniţiativa antreprenorială cu misiunea pe care o serveşte de 20 de ani: Centrul de hipoterapie Ocnele Mari, judeţul Vâlcea.

Centrul de hipoterapie este localizat în staţiunea Ocnele Mari, judeţul Vâlcea, în imediata apropiere a ştrandului cu apă sărată, face parte dintr-un proiect finalizat parţial în anul 2013 şi pune în valoare efectele benefice ale hipoterapiei ce apar printr-o împletire a muncii terapeuţilor cu forţa psihică, mişcarea şi afecţiunea capului.
Avem construite spaţii de cazare, cabinete medicale de recuperare şi urmează amenajarea exterioară a terenului în suprafaţă de 6.000 mp, construirea grajdurilor pentru cai şi a manejului.

Începând cu luna decembrie 2016, proiectul este listat la ”Bursa Binelui”, platformă creată şi susţinută de Banca Comercială Română, în parteneriat cu Euplătesc, care aduce împreună organizaţiile pentru a-şi desfăşura proiectele şi oamenii care vor să investească în faptele bune din comunitatea lor.

Prin construirea centrului, Fundaţia ”Inimă pentru Inimă” oferă suport copiilor cu afecţiuni fizice şi mentale (ADHD, autism, sindrom Down etc.), în procesul de recuperare. O parte din personalul angajat provine din beneficiari ai proiectelor noastre, deveniţi astăzi medici, psihologi, kinetoterapeuţi şi medici veterinari.

Dacă aveţi dorinţă de fapte bune, un card, minimum 5 lei, o adresă de e-mail şi cel mult 2 minute, vă rugăm să sprijiniţi iniţiativa noastră printr-o donaţie online urmând link-ul de mai jos:
https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Centrul-de-hipoterapie

Cu ajutorul susţinătorilor noştri, ne-am calificat în etapa finală a ”Bursei Binelui”, împreună cu alte două proiecte:
– ”Casă pentru suflet” (https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Casa-pentru-suflet);
– ”Oglinzi paralele” (https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Oglinzi-paralele).
Fundaţia ”Inimă pentru Inimă”, înfiinţată în 1997, este acreditată ca furnizor de servicii sociale, oferă servicii sociale pentru copii şi tineri, dezvoltă şi aplică conceptul de economie socială, promovează voluntariatul social în rândul tinerilor, susţine şi sprijină dezvoltarea comunităţilor locale unde îşi desfăşoară activitatea.

Preşedinte,
Lidia Dobre

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ