Porția de venin
Dragă batalion de “îngeri” al PNL Vâlcea, hai, pa!

0

M-am întristat când v-am văzut agitând tăbliţa la protestele antiguvernamentale din faţa Tribunalului Vâlcea, dragi strategi şi vectori de imagine liberali. Ce batalion de ”îngeri”!

Ştiţi de ce m-am întristat?

Primul motiv ar fi că locul unora dintre cei care aţi fost acolo nu este în faţa tribunalului, ci înăuntrul lui; în boxă!

Al doilea: pierzând alegerile la un scor atât de ruşinos (ei au luat 55%, voi 19%), sunteţi părtaşi indirect la victoria covârşitoare a PSD-ului şi la efectele ei. În loc să meditaţi la asta, aţi dat fuguţa, cu tăbliţa, la protestul altora. Compromiţându-l, dragi liberali din batalionul “îngerilor”.

Motivul trei: că veni vorba. Şefimea ar trebui trecută din batalionul îngerilor în batalionul disciplinar. Pentru că în timpul “misiunii” a discreditat dreapta, a buimăcit-o şi a determinat-o să fugă de urnele de vot ca dracul de tămâie.

Al patrulea motiv: lăsaţi-vă de ipocrizie sau lăsaţi-i acasă pe ipocriţi! În timp ce oamenii strigau “Vâlcea cere fără graţiere”, nişte incompatibili PNL de top îşi făceau cruci prin dosul pancartelor, să fie viceversa…

P.S. Dragă batalion de ”îngeri” din PNL Vâlcea, dacă mai ai ceva vlagă, organizează-ţi propriul miting, ăsta e ocupat! Tu ţi-ai omorât părintele, iar acum ai apucături de orfan, te agăţi de alţii.

Hai, pa, ne vedem la mitingul tău!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ