Ionuţ Stroe, deputat PNL: „PNL va demara azi procedura de demitere a guvernului prin moţiune de cenzură”

Deputatul PNL, Ionuţ Stroe, consideră că prin acţiunile sale, guvernul nu a ţinut cont de ceea ce înseamnă democraţia şi respectul. Acesta a anunţat că PNL vrea demiterea actualului guvern.

0

„În acest moment, pentru România este esenţială ireversibilitatea progreselor realizate în lupta împotriva corupţei şi a funcţionării justiţei. Este inacceptabil modul guvernului de a se comporta şi de a exercita puterea! Nu acesta este sensul în care această ţară trebuie orientată. Din nefericire, în grabă şi fară o consultare şi dezbatrere reală, guvernul a călcat efectiv în picioare orice urmă de respect şi democraţie. Cum ne mai pot asigura că în această ţară sistemul de valori al statului de drept va putea fi prezervat, apărat? Cum văd aceşti oameni viitorul acestei ţări? Situaţia trebuie să fie urgent restabilizată prin eliminarea efectivă din legislaţie a tuturor prevederilor introduse aseară. Voinţa publică solicită masiv acest lucru, ea nu poate fi ignorată”, a declarat Stroe.

Moţiune de cenzură
Liberalii au luat decizia ca, în cursul zieli de miercuri, să demareze procedura de demitere a Guvernului României prin moţiune de cenzură. „Consider că în acest moment, cele două planuri de acţiune civică şi politică, a oamenilor care protestează şi a opoziţiei politice, trebuie să devină unul singur, suficient de puternic pentru stopa abuzul de putere. PNL va demara azi procedura de demitere a guvernului prin moţiune de cenzură”, a concluionat deputatul PNL.

Liberalul Giugea a evitat să răspundă

Nicolae Giugea, preşedintele PNL Dolj

Contactat telefonic, liberalul Nicolae Giugea, preşedinte PNL Dolj şi deputat PNL, a evitat să vină cu un punct de vedere. Giugea a răpuns la primul apel telefonic, a cerut un interval de timp pentru a veni cu o opinie, dar, la următoarele trei apeluri telefonice, a refuzat să mai răspundă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ