Indiscreții de Vâlcea

0

Taxă de antrenament la stadionul Zăvoi
Primarul Gutău este decis să facă ordine la stadionul Zăvoi şi să impună o taxă de antrenament. „Acolo este mizerie şi haos! Sunt zeci de antrenori care fac sport şi care iau bani de la copii. Iar primăria nu se mai ştie cine cu cine! Primăria e bună să pompeze bani, să dea căldură, să dea lumină. Nu merge! Stop. Vom face secţii de fotbal juvenil, vom avea antrenori angajaţi. Pentru ceilalţi, vom aproba în consiliul local o taxă de închiriere. S-a ales praful, nu mai sunt vestiare, nu mai există duşuri, nu mai e nimic!”- spune primarul.

Revine Niţu? Aş!
Se aude că fostul senator Dan Niţu ar putea reveni în PNL Vâlcea. Hm, poate peste cadavrul lui Buican! Că veni vorba: în această săptămână s-ar putea decide când vor avea loc alegerile interne şi care va fi ordinea: mai întâi în organizaţii şi apoi la vârf sau viceversa?

Se prefigurează un scandal
Domnule, se prefigurează un scandal între conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea şi consilierii judeţeni PNL. Liberalii au propus asocierea CJV cu localitatea Budeşti pentru asfaltarea drumului „Sâmnic” pe o lungime de 900 de metri. Cică un important producător belgian de saltele şi-a construit hale de producţie, creând peste 500 de noi locuri de muncă. Însă se aude că nu-i chiar aşa. Investitorul ar avea o hală pe platforma chimică pe care ar vrea să o mute la Budeşti. Şi nu sunt 500 de locuri de muncă, sunt cele existente la vechea hală, adică 100. Asta începe să semene a Radio Erevan. Totuşi, drumul poate fi asfaltat, însă după ce potenţialii investitori vor face clădirile, altfel se va alege praful de el, spun surse din CJ. Aşteptăm replica liberală!

Enigma gunoiului
O parte din spaţiile pentru colectarea gunoiului din Râmnicu Vâlcea au fost dotate cu ghene noi. Care sunt închise, dar care au trei guri de folosire. Numai că municipalitatea a uitat să pună instrucţiunile de folosire, ca atare, a doua zi, tot gunoiul era pe jos. Enigma gunoiului, deh sau beah! Până la urmă, situaţia s-a remediat

Zvetlana!
Hopa!!! A apărut în peisaj Zvetlana Preoteasa, fosta ministră „bacalaureat”, din guvernul Tăriceanu. Stătea zilele trecute de vorbă cu un confrate de partid la un restaurant din Râmnic. Şi acum, tot cu Tăriceanu, combate doamna. Însă fără sinecură. Momentan!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ