Craiova: Avariile la sistemul de furnizare a agentului termic se țin lanț

După ce, noaptea trecută, municipiul Craiova a rămas fără căldură în urma unei avarii la cazanele CET 2, sistemul de furnizare a agentului termic a fost afectat, din nou, în cursul zilei de azi după ce a apărut o avarie la o magistrala de apă caldă a CET 2.

0

Avaria s-a produs pe strada Dr. Ioan Cantacuzino, din cartierul 1 Mai, iar reprezentanții Complexului Energetic de Termoficare 2 Craiova susțin că lucrările pentru remedierea avarieivor fi finalizate în această seară. Totodată, trebuie precizat că Termo Craiova nu are nicio legătură cu această avarie, magistrala fiind proprietatea CET 2 Craiova, care aparține de Complexul Energetic Oltenia.

Reamintim că, în cursul nopții, în urma unei avarii la cazanele CET 2, furnizarea căldurii în municipiul Craiova a fost oprită. „Complexul Energetic Oltenia –Sucursala Electrocentrale Craiova II anunță întreruperea furnizării agentului termic pentru încălzire și preparea apei calde menajere în municipiul Craiova, astăzi, 22 ianuarie 2017, din cauza unei avarii produsă la SE Craiova II. Conducerea companiei transmite locuitorilor scuzele de rigoare pentru disconfortul creat, asigurându-i că vor fi făcute toate eforturile pentru reducerea timpului de remediere a avariei”, se arată într-un comunicat transmis de Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Craiova II. Specialiștii CET 2 estimează ca instalațiile de încălzire necesare termoficării din interiorul complexului să fie puse în funcțiune în jurul orei 16.00, urmând ca reluarea furnizării agentului termic către populație să fie asigurată, în mod gradual, începând cu ora 19.00.
Ca urmare a avariei, la Craiova s-a deplasat și secretarul de stat al Ministerului Energiei, Doru Vișan, care a avut o discuție cu reprezentanții Complexului Energetic de Termoficare Craiova 2 în încercarea de a găsi soluții pentru reluarea furnizării agentului termic în cel mai scurt timp.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ