Dragă PNL Vâlcea, mai trăieşti?

0

Pentru că actuala putere deszăpezeşte şi fără incantaţiile mele, m-am gândit, dragă PNL Vâlcea, să te întreb: ce mai faci?
Mai exişti? Îţi duc grija, fiindcă într-o ţară întreagă la minte opoziţia este garantul democraţiei, iar învârtirea în cercul stângii nu poate dura la infinit. Numai că tu, după ce ai pierdut şi al doilea rând de alegeri – ediţia de iarnă – , dai semne îngrijorătoare că aluneci… şi tot aluneci! „Moartea pe schiuri”, ce titlu pentru prezumtivul final al unui partid! Cum stai cu reforma? Căci înainte de parlamentare, liderul tău, onor Cristian Buican, promisese că va scoate din agonie Organizaţia Municipală Râmnicu Vâlcea. Că va aduce intelectuali, oameni influenţi şi respectaţi în urbe, difuzori de mesaje. Revoluţie, nu alta! În afară de nea Nae Dinescu, demn urmaş al Revoluţiei Socialiste din Octombrie, a mai convins pe careva?
Este o vorbă: că lupta pentru revenirea la putere începe din ziua următoare pierderii alegerilor. Însă în această dinamică esenţială este să ai cu cine. Mă uit la consilierii tăi judeţeni, dragă PNL-ule, şi am episoade depresive. Cu două-trei excepţii, sunt oameni-marionetă, blazaţi, mediocri. O gaşcă tristă, dar plină de umor! Apropo, cine e lider de grup în mandatul ăsta? Tot specialistul în dezacordul dintre subiect şi predicat? Halal, partid de blazon!
Cam multă infatuare pentru o formaţiune care a pierdut alegerile atât de ruşinos! Într-o perioadă ce ar trebui să fie a reconstrucţiei, a revenirii cu picioarele pe pământ, a criticilor la foc continuu la adresa puterii, nici măcar comunicate de presă nu prea mai primeşte mass-media locală de la tine. Trebuie să şi le caute singură pe nişte aşa-zise portaluri naţionale! Ce ifose, dă-te naibii jos de acolo!
Dragă PNL Vâlcea, eu vorbesc despre reconstrucţie, iar cabala are altă treabă. Se anunţă nişte alegeri interne, parcă! Am îndoieli că toate funcţiile din partid vor fi declarate vacante şi că în această primăvară se va întâmpla ceva esenţial. Liderul tău judeţean & CO a trudit în aşa fel, încât să nu existe nimeni cu atâta tupeu şi competenţă ca să le ia locul.
Aşa că, dacă mai poţi, aş dori de la tine nişte acţiune. Pune şi tu umărul ca marele PNL să nu se micşoreze pe zi ce trece. În acest moment, pericolul ieşirii din istorie al intrării în rahat pare aproape iminent; aproape!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ