Inidscreții de Vâlcea

0

„Estetică” de cimitir
În cimitirele Râmnicului, kitschul pare iremediabil scăpat de sub control. Aceasta este o mostră din cimitirul privat, situat în zona de nord a oraşului. Oare, cum suportă priveliştea ochiul de estet al ÎPS Varsanufie, acest Înalt Ierarh de salon? O inspecţie prin „curte” n-ar strica.

Preacucernice, preacucernice!!!!
Că veni vorba. Ce se spune despre unul dintre preoţii-parohi care a primit, zilele trecute, titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea: a fost văzut făcându-le femeilor semne obscene din maşină, întreba fetele, la spovedit, dacă au prestat sex oral şi cerea amănunte, făcea camătă cu valută pe terasă. Preacucernice, preacucernice!!!!

Stroeşti, Las Vegas de Vâlcea
Toma Ciolacu, primarul din Stroeşti, spune că în localitatea pe care o conduce, noaptea e ca ziua. Motivul: recent, au fost montate 400 de lămpi de iluminat public, cu sprijinul magazinelor Valoris.

Liberalul Cotescu pune umărul la programul de guvernare al PSD
După articolul din ediţia online a săptămânalului Indiscret în Oltenia, titrat „Adrănel Cotescu, un liberal la mâna PSD-ului”, în care opinam că nu poate fi preşedinte al PNL Vâlcea din cauză că postul său de director în Ministerul Dezvoltării ţine de voinţa actualei puteri, sună domnul Adrănel: „ M-am întors în minister şi lucrez la programul de guvernare (!??!). M-aş bucura ca şi mai multe localităţi din Vâlcea să intre în Programul Naţional de Dezvoltare Rurală”. Quod erat demonstrandum!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ