„După Râmnicu Vâlcea şi Brezoi, Annbella A-Z, a ajuns şi în Horezu. Ne bucurăm că acum putem să oferim şi clienţilor din Horezu o mai bună experienţă de cumpărare, servicii de calitate şi diversitate într-un spaţiu adecvat, construit după standarde moderne de retail. În acelaşi timp, ne mândrim că echipa Annabella are noi membri, alăturaţi nouă prin locurile de muncă proaspăt create“, a declarat Dan Mutu, director general Annabella.
Annabella A-Z aduce clienţilor din Horezu o gamă mai largă de produse, raioane cu tradiţie, dar mai mari şi mai bine aprovizionate, precum cel de legume şi fructe proaspete sau cel de vinuri. Dar şi raioane noi precum cel de patiserie, cu produse proaspăt scoase din cuptor.
Zona de vânzare asistată este una aparte, unică, unde vă aşteptăm cu o mare varietate de brânzeturi fine, mezeluri şi produse din carne proaspătă. Annabella Zilnic, marcă proprie Annabella, este prezentă de la conserve de legume şi fructe, lactate şi produse de bază, până la produse de îngrijire. Annabella A-Z Horezu îşi aşteaptă clienţii de luni până sâmbătă, între orele 7 şi 22, iar duminica de la 7 la 19.
Annabella este o reţea modernă de retail, prezentă pe piaţa românească din 1994. Reţeaua cuprinde în prezent 60 de magazine. Cu o tradiţie îndelungată pe piaţa retailerilor din România, Annabella SRL oferă clienţilor produse alimentare şi nealimentare de calitate, la cele mai bune preţuri, orientate către nevoile, dorinţele şi sugestiile acestora. În momentul de faţă, Annabella are peste 800 de angajaţi.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ