Indiscreţii de Vâlcea

0

Cum i-ar putea scăpa Iuliana Moise, de stres, pe conducătorii auto
Iuliana Moise (foto), candidat din partea ALDE Vâlcea pentru Senat, propune unul dintre cele mai interesante şi utile proiecte, destinate conducătorilor auto. „Centralizarea tuturor serviciilor pentru înmatricularea autovehiculelor, într-unul singur”. Doamne-ajută! Că doamna Moise, care este inginer mechanic şi lucrază în branşa inspecţiilor auto, a ţintit foarte bine, este clar. Urmează să şi nimerească! Poftiţi statistică: Trei din zece români conduc o maşină, fie că este vorba despre autoturismul personal sau cel de serviciu. potrivit unui comunicat al Ipsos Research, citat de Agerpres.

Sa vedeţi surpriză !
Domnule, s-a întâmplat o chestiune pe care unii nu dau doi bani, dar mai vedem, la alegeri: Partidul România Unită al foştilor pesedişti, Bogdan Diaconu şi Sebastian Ghiţă, a fuzionat cu Partidul Romanilor de Pretutindeni al unul alt ex PSD, Emanuel Cioacă. Partidul lui Emanuel are un segment surprinzător de mare de votanţi, în diaspora. Plus alte avantaje şi influenţe, parol! Hm!!!

„În sfârşit, ai cu cine!”
Plin de conotaţii, sloganul candidaţilor Uniunii Salvaţi România (USR), pentru Parlament: „În sfârşit, ai cu cine!”, ne transmit ei. Incitant, fete şi băieţi! Asta aminteşte de o reclamă pentru ferestre şi uşi PVC: „Pune-o cu mine!” 

De frica DNA-ului
De teamă ca nu cumva, careva, să îi strecoare vreun plic sau să îi bată vreun apropo demn de atenţia DNA, Sorin Ghiţă, primarul PSD din comuna Vlădeşti, şi-a instalat în birou cameră de luat vederi. În plus, ţine, mai tot timpul, uşa biroului deschisă.
Tot cu uşa deschisă şi din aceleaşi motive, stă şi primarul PNL din Bujoreni, Gheorghe Udubae. Asta e, decât să te tragă DNA-ul de căruşe, mai bine să te tragă curentul!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ