Băile Herculane, mai mult decât apă: wellness, energie şi viaţă

Seria conferinţelor iniţiate de Asociaţia Pro Turism Herculane a ajuns, în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, la cea de-a VI-a ediţie. Desfăşurat sub titlul „Băile Herculane, mai mult decât apă – wellness, energie şi viaţă“, evenimentul, găzduit de Hotelul Afrodita Resort&SPA, a adus în acelaşi loc jurnalişti, bloggeri specializaţi pe domeniul turismului şi wellness-ului, dar şi reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale pentru Turism sau membri ai Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România, scopul fiind evaluarea şi valorificarea potenţialului staţiunii în turismul de wellness.

0

pag-herculane2Evenimentul, la fel ca precedentele cinci ediţii, a avut drept scop promovarea şi dezvoltarea staţiunii, de această dată tema fiind promovarea şi prezentarea terapiilor ce folosesc apele cu proprietăţi speciale ale zonei, toate acestea în contextul noilor tendinţe de wellness din Europa. „Ne bucurăm că echipa noastră şi numărul membrilor asociaţiei au crescut considerabil în ultimul an, ceea ce ne dă încrederea nu numai că suntem pe drumul cel bun în ceea ce priveşte acţiunile noastre, ci şi că cei cărora le pasă de această staţiune şi de viitorul ei sunt într-un număr tot mai mare. Aceste evenimente sunt o ocazie minunată ca toţi cei implicaţi în dezvoltarea zonei să profite de platforma de comunicare deja realizată şi este locul ce poate genera soluţii pentru viitor”, a declarat Marinela Badea, preşedinte Asociaţia Pro Turism Herculane.
Dacă precedentele conferinţe au abordat segmente din cele mai diverse ale procesului de dezvoltare, de la promovare internaţională până la terapii noi, atragere de fonduri europene sau proiecte naţionale, cel mai recent eveniment găzduit de Hotelul Afrodita Resort&SPA şi-a propus să evalueze potenţialul staţiunii într-un mediu de wellness în continuă dezvoltare, precum şi rolul pe care resursele staţiunii îl pot juca într-un climat social tot mai orientat spre găsirea elementelor pentru un stil de viaţă cât mai sănătos.pag-herculane1
„Vrem să demonstrăm că într-un mediu competitiv al wellness-ului şi Herculane poate avea un cuvânt de spus prin investiţiile constante ale mediului privat, precum şi că acesta are toate resursele necesare pentru a oferi pachetul complet de sănătate şi relaxare: aer ionizat negativ, ape termale şi o multitudine de activităţi sportive. Herculane în acest moment are nevoie de un suflu tânăr, de viziune şi de cât mai multe proiecte noi. Nu în ultimul rând, pentru orice acţiune, oricât de mică, avem nevoie de implicare civică şi consider că este unul din factorii principali ce pot face ca mecanismul să funcţioneze mai repede. Din acest motiv, am ales să avem la această ediţie oameni tineri din toate colţurile ţării, care au entuziasmul necesar şi dorinţa de implicare pentru a produce o diferenţă“, a declarat Laura Pătru, PR Asociaţia Pro Turism Herculane.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ