Firma Matdan, din nou, probleme

Transportul public din Vâlcea ar putea paraliza iarăşi, începând cu 24 octombrie

0

Transportul public din Vâlcea ar putea fi din nou afectat, începând de luni, 24 octombrie a.c. Angajaţii Matdan, firmă care asigură circulaţia pe 20 de trasee din judeţ, cel mai solicitat fiind Râmnicu Vâlcea-Drăgăşani, susţin că au fost înştiinţaţi de către conducere în legătură cu această situaţie: „Până luni, se circulă. De atunci, nu se ştie ce se va întâmpla. Conducerea ne-a adus la cunoştinţă că a contestat în instanţă o sancţiune, nu ştim despre ce este vorba. Ne-a reclamat firma concurentă”, a declarat un salariat de la Serviciul informaţii al Matdan. În luna septembrie, Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) a suspendat licenţa Matdan pentru 30 de zile. Deşi până în prezent nu există un anunţ din partea ISCTR, singura entitate care suspendă astfel de licenţe, este foarte posibil ca măsura să se fi repetat.
Recent, Serviciul Poliţiei Rutiere Vâlcea a aplicat firmei Matdan o amendă contravenţională din cauza neregulilor din trafic şi a înştiinţat ISCTR în legătură cu aceste probleme.pag-vl-adresa

Şoferii Matdan, anunţaţi printr-o adresă a şefului să nu se supună controalelor
Călătorii au acuzat adesea faptul că microbuzele şi autocarele Matdan sunt un pericol permanent pentru viaţa şi sănătatea lor şi au criticat atitudinea urâtă a şoferilor. Cu toate acestea, firma argeşeană ce aparţine lui Daniel Matei a câştigat licitaţie după licitaţie. Mai mult, la un moment dat a refuzat să se supună controalelor. Astfel, printr-o adresă din anul 2011 (foto), administratorul Daniel Matei le ordona, practic, şoferilor să nu oprească şi să nu prezinte actele unuia dintre inspectorii Autorităţii Rutiere Române (ARR) Vâlcea, Adrian Jidoveanu.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ