Zilele Porţilor Deschise: Primăria Râmnicu Vâlcea prezintă public viitoarea creşă de pe Morilor

„Prima dintre cele două creşe realizate în Râmnic cu finanţare nerambursabilă prin PNRR – cea de pe strada Morilor nr. 28 – este aproape gata să-i primească pe micuţi într-o structură inedită, plină de culoare şi cu cele mai moderne dotări”, a anunţat municipalitatea Râmnicului.

0

„În vederea prezentării publicului interesat, Primăria Municipiului va organiza Zilele Porţilor Deschise după următorul program: miercuri, 15 mai, între orele 12.00 – 14.00, joi, 16 mai, între orele 14.00 – 16.00 şi vineri, 17 mai, între orele 16.00 – 18.00; părinţii cu copii de vârste antepreşcolare sau chiar şi cei care doresc să devină părinţi în viitorul apropiat sunt aşteptaţi să viziteze cea mai frumoasă creşă din oraş, unde vor primi fluturaşi cu materiale de prezentare, dar şi informaţii suplimentare de la reprezentanţi ai Unităţii de Învăţământ Creşa Râmnicu Vâlcea din cadrul administraţiei municipale.

Conform calendarului disponibil pe site-ul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea (alături de modelele de cereri şi adeverinţe, precum şi de criteriile de departajare a solicitărilor), înscrierea antepreşcolarilor pentru anul şcolar 2024 – 2025 demarează pe 27 mai. După finalizarea înscrierilor din vara anului trecut, pentru aproximativ 200 de antepreşcolari nu s-au găsit locuri disponibile, fiind trecuţi pe o listă de aşteptare.

În Râmnicu Vâlcea, pe lângă creşa de pe strada Morilor (de dimensiuni medii), tot printr-o finanţare în cadrul PNRR se mai află în stadiu avansat de execuţie o creşă de dimensiuni mari în zona Goranu”, precizează anunţul primăriei.

Facebook Comments