Vâlcea: Liderul PNL spune că îi va face plângere penală preşedintelui PSD pentru racolarea de primari cu bani publici

Preşedintele filialei Vâlcea a Partidului Naţional Liberal, deputatul Cristian Buican (foto), a declarat într-o conferinţă de presă că îi va face plângere penală liderului social-democrat Constantin Rădulescu, sub acuzaţia că s-ar fi folosit de bani publici pentru a atrage primari liberali la PSD. Buican a menţionat că va depune plângerea la Parchetul General întrucât nu mai are încredere în parchetele locale. Până în prezent, 14 edili PNL au plecat la PSD.

0

„Am observat în urma repartizării fondurilor de la Consiliul Judeţean către primării, că primarii care au plecat de la PNL spre PSD au primit sume cu 50.000 până la 150.000 mai mari decât primarii care au rămas să candideze de la PNL. Acest lucru a fost făcut în urma unor înţelegeri prealabile între reprezentanţi ai mafiei conduse de Costică Caşcaval (Constantin Rădulescu – n.r.) şi Vecinul Mircia (primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău – n.r.), vecinul nostru, al râmnicenilor, pentru a atrage primari din PNL şi alte partide politice”, potrivit lui Cristian Buican.
Liderul PNL a arătat că va sesiza procurorul general în legătură cu faptul că parchetele locale nu prea mai iau în seamă plângerile făcute de cetăţenii judeţului Vâlcea. „Voi depune plângerea la Parchetul General, pentru că am observat că, în ultima perioadă, parchetele de aici, de prin preajma noastră, nu prea iau în seamă plângerile făcute de cetăţenii judeţului Vâlcea. Din acest motiv, voi sesiza procurorul general în legătură cu această chestiune”, a mai spus preşedintele PNL Vâlcea.

Facebook Comments