Trei tineri din Vâlcea au dat foc intenţionat unui bărbat, iar imaginile au ajuns pe TikTok

Situaţie incredibilă în comuna Stoeneşti, unde trei tineri care susţin că au vrut să facă o glumă i-au dat foc unui bărbat, folosind un spray cu gaz şi o brichetă. Cei trei, care au vârste cuprinse între 15 şi 19 ani, i-au aprins hainele bărbatului în vârstă de 54 de ani care era cu spatele la ei. Focul a fost stins de către mai mulţi oameni care se aflau în preajmă.

0

„Un bărbat de 54 de ani din localitate a fost incendiat de trei tineri inconştienţi. Incidentul s-a produs în după-amiaza de 13 februarie 2024. Indivizii au crezut că fac o glumă (PROASTĂ!), folosind un spray cu gaz sau vopsea şi o brichetă, cu care efectiv i-au dat foc bietului om, care a fost luat prin surprindere! Flacăra a fost stinsă, dar omul a suferit un atac de panică şi a rămas cu traume psihice! Gluma proastă se putea termina cu o tragedie! Poliţiştii din Stoeneşti au fost sesizaţi, dar nu au luat nicio măsură legală! Familia bărbatului a depus deja o plângere penală! Ziarul de Vâlcea a intrat în posesia înregistrării video cu incidentul şocant!”, potrivit publicaţiei Ziarul de Vâlcea.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anunţat că s-a autosesizat în urma apariţiei imaginilor în spaţiul public. Cei care au comis această faptă au fost identificaţi şi pe numele lor au fost întocmite dosare penale pentru lovire sau alte violenţe. „În referire la imaginile în cauză, vă informăm că poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Pietrari au identificat persoanele implicate şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu”, a transmis IPJ Vâlcea.

Facebook Comments