Ionuţ Stroe: „În orice fel de scenariu, PNL este pregătit pentru alegeri“

Deputatul Ionuţ Stroe susţine că este posibil ca cele două partide care formează alianţa de guvernare, PNL şi şi PSD, să ajungă la o înţelegere în ceea ce priveşte comasarea alegerilor din acest an. Purtătorul de cuvânt al PNL mai spune că liberalii sunt pregătiţi pentru orice decizie se va lua în acest sens şi dă asigurări că guvernarea nu va avea de suferit.

0

„Este foarte probabil să ajungem la această soluţie (comasarea alegerilor – n.red.). Ne dorim să punem capăt acestui episod. În orice fel de scenariu, vă pot asigura că PNL este pregătit pentru alegeri, are candidaţi pentru toate funcţiile, guvernarea va merge mai departe, nu va exista niciun fel de sincopă. Credem că avem maturitatea să guvernăm împreună, responsabil şi să ne prezentăm separat în alegeri, dacă o fi cazul, dacă nu, evident că guvernarea de coaliţie a fost şi rămâne o oportunitate de a oferi stabilitate României“, a declarat Stroe, în direct la postul de televiziune Antena 3.
El a mai spus că nu vede niciun motiv pentru care Marcel Ciolacu ar putea ajunge să-şi depună mandatul, afirmând că subiectul retragerii PNL de la guvernare a fost doar un subiect artificial. „Marcel Ciolacu nu are de ce să-şi depună mandatul de prim-ministru pentru că acea poveste cu retragerea de la guvernare nu se va întâmpla. Este doar un subiect lansat artificial în spaţiul public. Eu cred că avem maturitatea, atât noi, PNL-ul, cât şi PSD-ul, să guvernăm împreună. Nu cred că în momentul de faţă se pune problema să-şi depună mandatul. Nu există niciun motiv pentru asta”, a adăugat Ionuţ Stroe.

Facebook Comments