Ansamblul „Maria Tănase” organizează un spectacol special cu ocazia zilei de Dragobete

Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” sărbătorește „ziua iubirii“ la români cu un spectacol intitulat „DRAG de DRAGobete“. Evenimentul va avea loc joi, 22 februarie, de la ora 18:30, la Teatrul „Colibri“ din Craiova.

0

„Sărbătorim, pe 22 februarie, dragostea, cel mai puternic sentiment care ne leagă și ne ajută să nu fim niciodată singuri. Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” vă invită pe toţi, și tineri și mai puţin tineri, să vă amintiţi cât de frumos este să iubești și să-ţi împărtășești iubirea“, a declarat Liliana Popa, managerul interimar al ansamblului. Printre soliștii care vor urca pe scenă se numără Mariana Ionescu Căpitănescu, Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Manuela Moţocu, Aneta Şişu, Marius Măgureanu și Cristian Bănăţeanu, alături de formaţia de dansuri a Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”. Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” dirijată de Cristian Pîrlea. Coregrafia spectacolului este semnată de Ionel Garoafă.

Biletele se pot procura de la sediul ansamblului din Craiova, str. Crișului, nr 9, la preţul de 60 lei (tarif întreg) sau 30 lei (tarif redus, pentru elevi, studenţi și pensionari).

Facebook Comments