Indiscreția zilei! Măriri și (de)căderi la AUR Vâlcea

Când vine vorba de schimbarea șefilor din teritoriu( cărora li se spune „coordonatori”) partidul Alianța pentru Unirea Românilor bate legile dinamicii. Practicanți ai interimatului, coordonatorii de AUR par să se fi născut spre a fi schimbați din funcții.

0

De pildă, în urmă cu doar două luni, Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea, a fost numit și coordonator zonal de partid( pe opt județe).  Apoi, domnul Mocanu a fost retrogradat la coordonator de municipiu, rămânând și candidat la Primărie(deocamdată, spun unii).

Operațiunea s-ar fi  petrecut rapid și  în cadru restrâns, în prezența secretarului general al AUR.

De asemenea, cu ceva strigături,  s-au operat și alte modificări la schimbările anterioare, astfel:    

Bogdan Velcescu a fost desemnat coordonator zonal

Antonio  Popescu- coordonator județean Vâlcea

Ovidiu Nuică și Nelu Mândrescu- vicecooronatori județeni Vâlcea

Vicențiu Mocanu, coordonator muncipiu și candidat la Primăria Râmnicu Vâlcea.

Într-o discuție prin telefon Antonio Popescu a confirmat pentru Indiscret în Oltenia lista coordonatorilor. Însă nu a dorit să lămurească din ce motiv Vicențiu Mocanu nu  mai este șef zonal : „Nu cunosc, poate că este coordonator zonal în altă  parte, pe Vâlcea, nu! ”.

Pentru a împiedica dinamica  pe propria-i piele, umblă vorba că unul dintre coordonatorii AUR Vâlcea ar fi făcut  în fața câtorva colegi de partid  o analiză matematică a contribuției lui la nunta de la Măciuca. Deși rostită cu impertinență, analiza a fost admisă „sus” ca pertinentă și considerată aport doctrinar semnificativ.  

Vom reveni!

Facebook Comments