Indiscreții de Vâlcea

0

De neadmis!
Practică abuzivă la Prefectura Vâlcea. Prefectul Mihai Oprea le interzice celor care intră în biroul său să aibă asupra lor telefoanele mobile; de la cetăţeni de rând până la jurnalişti. Deposedarea se face de către şefa sa de cabinet, în antecameră. Aşadar, dacă, de exemplu, intră un jurnalist în biroul prefectului, el este împiedicat să îşi exercite profesia, ştiut fiind că telefonul mobil are funcţii multiple: de filmare, fotografiat, înregistrări audio etc. Or, asta e de neadmis! Dar de ce l-or lua cu frisoane pe preacinstitul telefoanele mobile?

Ecologiştii se adună din derivă
Marţi seara, era programată o întâlnire a primarului Mircia Gutău cu aleşii locali ai Partidului Ecologist Român, pentru a stabili strategia de echipă la alegerile locale. Primarul a anunţat că se va muta la PSD, lăsându-i pe ecologiştii din teritoriu orecum în derivă. Revenim cu detalii.

Interesant personaj!
După ce, la sfârşitul anului trecut, a demisionat din funcţiile de director general al CIECH Soda Romania şi preşedinte al Comitetului de Conducere al acestei companii, Witold Urbanowski a demisionat şi din Consiliul de Administraţie al Chimcomplex. Care să fie motivele? Vom cerceta şi vom afla. Interesant personaj!

Facebook Comments