Indiscreții de Vâlcea

0

La AUR
Andra Bică (PSD), vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, se mută la AUR, aşa indică faptele. Familia Bică a participat la Revelionul organizat de AUR în aer liber, pe domeniul Hotelului „Toaca Bellevue” de la Gura Humorului, unde, alături de George Simion, au petrecut câteva sute de membri de partid şi simpatizanţi. Încă nu este foarte clar dacă aceasta este o strategie a social-democraţilor de a-şi planta oameni în partidul lui Simion sau ţine de convingerile „doctrinare” ale doamnei Bică.

Gutău: calcul cinic sau minciună?
Un apropiat al primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, spune că acesta şi-ar fi făcut socotelile că, oricât de mult ar fura, nu poate primi o condamnare mai mare de şapte luni. O! Ce calcul cinic!! Dar dacă nu este adevărat, domnul Gutău ar trebui să-şi facă o dezinsecţie printre „prieteni”.

Iluzia echipei la PNL
Cu ochii ţintă pe funcţia de preşedinte al PNL Vâlcea, Virgil Pîrvulescu încearcă să îşi găsească aliaţi în primarii partidului. Cristian Buican, cel care deţine această funcţie din 2009, a aflat şi le-a pus acestora nişte petarde în prag, pe post de foc de avertisment. Cert este că sub aceste auspicii, liberalii nu pot să fie o echipă; iar anul 2024 vine cu patru rânduri de alegeri. Patru!

Facebook Comments