Repetiţia – mama penibilităţii PNL-ului doljean

0

Pentru a doua oară, pe ordinea de zi a şedinţei de săptămâna trecută a Consiliului Local din aşezarea doljeană Sadova s-a regăsit propunerea de modificare a organigramei primăriei. Se pare că PNL se confruntă cu o pierdere gravă de memorie, pentru că altfel nu se poate explica faptul de ce au repetat aceeaşi greşeală. Ori poate sunt masochişti şi le place să cadă mereu în penibil… Asta pentru că nici măcar toţi cei şase consilieri PNL nu au votat propunerea de modificare a organigramei.
Consilierii PMP au primit, înainte de şedinţă, telefoane pentru a susţine propunerea, iar după şedinţă „li s-a bătut obrazul” pentru că, vezi Doamne, au ceva împotriva angajărilor (cu dedicaţie!!!) … pentru binele comunei, cum altfel? Mai mare hazul! Sau mai bine zis, mai mare ruşinea! În calitate de preşedinte al PMP Dolj, vreau să transmit un mesaj foarte clar tuturor celor care doresc să folosească banii contribuabililor pentru cheltuieli inutile (aici trebuie amintit şi tunul de zăpadă achiziţionat tot de o administraţie PNL-istă, Coşoveni, probabil pentru a masca noroiul drumurilor neasfaltate) sau pentru angajări cu dedicaţie şi pentru propriul interes: PMP nu va vota NICIODATĂ un astfel de proiect de hotărâre de consiliu local. Banii plătiţi de către cetăţeni trebuie folosiţi pentru investiţii, pentru schimbarea în bine a localităţilor, nu pentru a susţine angajări în cadrul primăriei, angajări nu doar neîntemeiate, dar contrare cadrului legislativ actual, care le interzice cu desăvârşire. PMP nu votează pentru „pilele de partid” şi nici pentru un buget împovărat de cheltuieli suplimentare care nu se justifică. Într-o perioadă dificilă financiar pentru ţara întreagă, pentru unii primari se pare că nu există criză.
Devine însă din ce în ce mai clar pentru toată lumea că PNL a fost redus doar la un instrument prezidenţial, confruntat cu marginalizarea în cadrul guvernului eminamente PSD-ist şi pus pe căpătuială. Halal urmaşi ai Brătienilor – dreapta falsă a politicii româneşti aflată în cădere liberă!

Facebook Comments