Vârstnicii din Călimăneşti vor beneficia de un centru de asistenţă şi recuperare

Un centru de asistenţă şi de recuperare pentru persoane vârstnice va funcţiona în oraşul Călimăneşti-Vâlcea, potrivit unui anunţ al primăriei.

0

„Recent, s-a aprobat finanţarea unuia dintre proiectele de mare importanţă pentru locuitorii oraşului Călimăneşti. Este vorba despre Centrul de zi de asistenţă şi recuperare cu echipă de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice. Ca locaţie, am propus imobilul din str. Pieţei nr. 8. Capacitatea centrului va fi de 75 de persoane, dintre care 50 de persoane în cadrul centrului şi 25 de persoane în cadrul componentei serviciilor de îngrijire la domiciliu, acordate de echipa mobilă.
Beneficiarii serviciilor acordate aici vor fi persoane vârstnice, indiferent de situaţia lor financiară, materială, familială, de nivel de educaţie, religie, orientare politică, persoane aflate în situaţii de dificultate sau în risc de excluziune socială.
Adăugăm cu acest proiect încă o componentă la dezvoltarea şi la modernizarea localităţii noastre, în efortul de aliniere la cele mai înalte standarde din domeniul asistenţei sociale acordată vârstnicilor în Călimăneşti.”, precizează anunţul Primăriei Călimăneşti.

Facebook Comments