Utilaje în valoare de 650.000 de euro pentru întreţinerea drumurilor din Dolj

Consiliul Judeţean Dolj a investit 650.000 de euro pentru achiziţionarea mai multor utilaje speciale pentru întreţinerea drumurilor, acestea urmând să ajungă în curtea Societăţii pentru Lucrări Drumuri şi Poduri, unitate aflată în subordinea sa.

0

Conform preşedintelui instituţiei, Cosmin Vasile, Societatea pentru Lucrări Drumuri şi Poduri are unul dintre cele mai moderne parcuri auto dedicate lucrărilor de întreţinere a drumurilor din întreaga ţară. Trei noi utilaje de ultimă generaţie pentru întreţinerea drumurilor judeţene sunt cele mai recente achiziţii ale Societăţii pentru Lucrări Drumuri şi Poduri, din subordinea Consiliului Judeţean Dolj. Un utilaj multifuncţional de tip Unimog, dotat cu lamă de zăpadă, răspânditor material antiderapant, cositoare pentru iarbă şi foarfecă pentru arbuşti, o maşină de trasat marcaje rutiere şi o maşină de colmatat rosturi şi fisuri vor asigura operaţiunile necesare asigurării condiţiilor bune de trafic, indiferent de anotimp. Valoarea totală a acestor achiziţii se ridică la 650.000 de euro.
În acest moment, SPLDP are unul dintre cele mai moderne parcuri auto dedicate lucrărilor de întreţinere a drumurilor din întreaga ţară, cu 79 de utilaje, dintre care 46 dedicate operaţiunilor de deszăpezire“, a precizat Cosmin Vasile.

Facebook Comments