Umbra lui Manda în Cornițoiu. Ciolacu: Vedem o viziune europeană la Craiova, cred că de la Claudiu

0

Marcel Ciolacu a rămas mut, după propriile spuse, când a văzut cu ochii lui ce-a făcut Olguța în Cornițoiu, respectiv viitorul Fantasy Park. Pesemne premierul nu are cont pe tik tok și a ratat prezentarea făcută deunăzi de edilul-șef al Craiovei.

Șeful Guvernului și al PSD și-a revenit însă repede și s-a lansat imediat într-o rafală de laude și felicitări către mai marii orașului și ai județului, întâmplător principalii exponenți ai partidului de guvernământ din administrația locală.

„Rămâi pur și simplu fără cuvinte când vezi o asemenea dezvoltare. Am înţeles că în urmă cu un an un aici era un loc părăsit , într-un cartier de blocuri foarte populat al Craiovei. Acum a fost transformat într-un parc. Mă bucur mult de ceea ce se întâmplă în Craiova şi pentru ce face şi Cosmin Vasile la Consiliul Judeţean. Apropo, Cosmin, la mulți ani pentru ziua de ieri. Orașul se dezvoltă extraodrinar. Încet, încet, dacă faceţi şi cargo la Aeroportul din Craiova, deveniţi un hub şi pentru nordul Bulgariei şi pentru Serbia un pic”, a spus premierul, în timpul vizitei la Fantasy Park.

Și pentru că i se părea că uitase pe cineva, a plusat. „Vedem o dezvoltare fantastică aici. Avem marile investiții și transformări de la Ford, avem aici investiții pentru părinți și copii, plus marile investiții de infrastructură care vor atrage la rândul lor alte investiții. Vedem o viziune europeană al Craiova. Asta cred că vinde și de la Claudiu (Claudiu Manda, europarlamentar, președintele PSD Dolj și soțul Liei Olguța Vasilescu – nr)”, a spus, zâmbind, liderul PSD.

Investiția din Cornițoiu, de peste 7 milioane de lei noi, nu este gata de inaugurare, după cum a primarul Lia Olguța Vasilescu, care a anunțat că deschiderea oficială a noului parc va avea loc în primăvara viitoare, după ce se finalizează plantările de arbori și arbuști, se amplasează toate căsuțele și elementele de butaforie și se efectuează recepția finală a spațiului de agrement, împărțit în trei zone: pentru adulți, adolescenți și copii.

Parcul va fi completat de un skate park, investiție pentru care municipalitatea craioveană abia a demarat procedurile de licitație.

Facebook Comments