RAT Craiova a extins patru dintre traseele de autobuz

0

Începând de astăzi, ??.??.????, patru rute ale transportului public sunt extinse pentru a acoperi anumite zone ale municipiului Craiova conform cerințelor și nevoilor locuitorilor, anunță reprezentanții societății locale de transport.

Iată care sunt cele patru trasee modificate:

– ??????? ? va acoperi și cartierul Romanești, fiind înființate noi stații – Bucura și Fântâna Popova, unde va fi noul capăt de linie. ????? ??????? de la Gară și respectiv de la Fântâna Popova va fi la ora ?:??, iar ?????? ??????? la ??:?? din fiecare capăt de linie. Pe acest trasesu, autobuzele vor circula cu o frecvență aproximativă de ? ??????, care poate diferi în funcție de condițiile din trafic și orele de vârf.

– ??????? ?? va fi prelungit în cartierul Veterani, fiind înființate noi stații – Infanteriei, Vânătorii de Munte 1 și 2 și Artileriei. ????? ??????? din Cartierul Veteranilor va fi la ora ?:??, iar de la Piața Centrală la ora ?:??, circulând la o frecvență de 30 ?? ??????. ?????? ??????? din Cartierul Veteranilor va fi la ??:??, iar de la Piața Centrală la ??:??.

– ??????? ?? va continua de la Parcului Tineretului, urmând să meargă până în parcarea WaterPark Craiova, unde va avea capăt de linie. ????? ??????? de la Gară și respectiv de la Parcul Parcul Tineretului va fi la ora ?:??, iar ?????? ??????? de la Gară va fi la ??:?? și de la Parcul Tineretului la ??:??. Pe acest trasesu, autobuzele vor circula cu o frecvență de ?? ?? ?????? la orele de vârf și respectiv la ?? ?? ?????? în restul zilei.

– ??????? ??? va acoperi cartierul Bariera Vâlcii, fiind înființate mai multe stații pe bulevardul Carpenului, până la intersecția cu strada Gârlești. Prima plecare din strada Carpenului va fi ?:??, iar de la Piața Centrală va fi ?:??, iar ultimele ore de plecare vor fi ??:?? din strada Carpenului și respectiv ??:?? de la Piața Centrală. Se va circula cu o frecvență de ?? ?? ??????, cu plecare la fix de la Piața Centrală.

Facebook Comments