Primăria a făcut lista de cântări pentru Revelionul din centrul Craiovei. Șapte culori pe trei cărări la spectacolul pirotehnic

0

Municipalitatea craioveană a demarat licitația pentru organizarea spectacolului de Revelion din finalul acestui an. Acesta va avea loc, ca de obicei, pe strada AI Cuza, în zona UNiversitate, cu începere de la ora 21:00 a serii de 31 decembrie 2023 și va dura până la ora 1:30 a zilei de 1 ianuarie 2024.

Edilii au furnizat firmelor interesate și lista cu artiștii pe care îi doresc pe scenă în centrul Craiovei, la trecerea dintre ani. Iată cum arată distribuția și programul spectacolului, potrivit caietului de sarcini întocmit de angajații primăriei.

Municipalitatea mai solicită și asigurarea scenei cu toate echipamentele necesare, precum și a spectacolului de artificii tradițional, programat să dureze cinci minute.

Interesant este că modul de prezentare a spectacolului de artificii, denumit piromuzical în documentația de atribuire poate aduce 20 la sută din punctajul ofertanților. Astfel, primăria oferă 10 puncte ofertantului care se prezintă cu artificii în șapte culori, față de cele minim patru solicitate drept criteriu de eligibilitatea și cu trei puncte de tragere față de cele mimimum două solicitate pentru admiterea ofertei.

Primăria Craiova pune la bătaie nu mai puțin de 584.776,31  RON pentru spectacolul de Revelion din acest an.

Facebook Comments