Indiscreții de Vâlcea

0

Găști de familie la Prefectura Vâlcea
Prefectul de Vâlcea, Mihai Oprea, și-a angajat fratele la Direcția permise și înmatriculări din cadrul prefecturii. Pentru că trebuie un echilibru în toate, și subprefectul Florentina Călin și-a adus soțul la Corpul de Control al Prefectului. Soțul în cauză lucrase anterior la Poliția locală Horezu. Cum tupeul nu-i lipsește, ce credeți că face prințul consort? Își trimite colega de birou să-i cumpere țigări în timpul serviciului. Colega este nimeni alta decât Carmen Popescu, fost subprefect și ea. Stăpâni noi, năravuri noi!

Pe la poarta lui Simion de la AUR circulă valize cu bani
Se aude că o foarte simpatică doamnă din Partidul Ecologist Român, filiala Vâlcea, ar fi fost trimisă în misiune la George Simion pentru preluarea, în perspectivă, a organizației AUR de la Vâlcea. Spre a fi cât mai convingătoare în demersul său, doamna consilier local a făcut și o ofertă: 100.000 de euro. Simion se mai gândește.

Înghesuială!
În PNL Vâlcea este deja înghesuială la candidaturile pentru alegerile parlamentare, deși sondajele indică scăderi dramatice. Primul loc la deputați pare să îi fie deja rezervat lui Cristian Buican. La Senat, ar vrea și actualul deputat Laurențiu Cazan. Mda, țara nu se poat lipsi de competențele lui (!!!). Aurel Simion, care va candida probabil la președinția Consiliului județean Vâlcea, ar fi condiționat acceptarea acestei candidaturi cu asigurarea unui loc eligibil la Parlament. Cu alte cuvinte, dacă domnul Simion pierde, vrea să se facă parlamentar. Hm! Doar în logica politicii de clan poate să existe o asemenea pretenție. Ar mai exista și alți doritori, printre care și actualul subprefect de Vâlcea, Victor Stănculescu. Va avea Cristian Buican înțelepciunea și forța de a crea o echipă care să salveze ce mai pate fi salvat? Bene diagnoscitur, bene curatur.

Facebook Comments