Primăria Băilești a organizat un eveniment special pentru 32 de cupluri care împlinesc 50 de ani de la căsătorie

Primăria Municipiului Băilești a organizat, la finalul săptămânii trecute, evenimentul special „Nunta de Aur“ pentru 32 de cupluri din comunitate care au împlinit în acest an 50 de ani de la căsătorie. Această ocazie deosebită și emoționantă a adus împreună cuplurile care continuă să sărbătorească o dragoste ce a rezistat în timp.

0

Evenimentul a debutat cu organizarea unei slujbe la Biserica „Sfântul Nicolae“, un loc sacru și plin de însemnătate pentru cupluri de-a lungul anilor. Momentul de rugăciune și reculegere a adus o înălțare spirituală în cadrul evenimentului și a reprezentat momentul în care cuplurile au adus în fața lui Dumnezeu recunoștința lor pentru anii petrecuți împreună. După slujbă, cuplurile au fost invitate de către Primăria Municipiului Băilești să se bucure de un festin culinar la prestigiosul restaurant Royal din localitate. Masa, pregătită cu atenție și delicatețe, a oferit o atmosferă prietenoasă și confortabilă, pe măsura importanței momentului.
Primarul municipiului Băilești spune că, prin acest eveniment organizat alături de echipa sa, a dorit să sublinieze importanța și valorile fundamentale pe care aceste cupluri le-au demonstrat de-a lungul celor 50 de ani de căsătorie. „Primăria Municipiului Băilești își exprimă gratitudinea față de cuplurile aniversare ale căror legături de dragoste și loialitate au devenit un exemplu pentru întreaga comunitate. Aceste cupluri sunt un pilon solid al valorilor familiei și al comunității noastre, și merită sărbătorite și onorate pentru angajamentul ferm pe care l-au arătat de-a lungul timpului. Ne angajăm să continuăm să sprijinim și să subliniem importanța familiei și a dragostei sincere în Băilești, înțelegând că aceste valori sunt fundamentale pentru dezvoltarea și prosperitatea comunității noastre“, primarul Amalia Năstase.

Facebook Comments