Indiscreții de Vâlcea

0

Rușine!
CFR Călători trăiește în trecutul comunist. Numai la capitolele ”furt și incompetență” este la zi. Spre exemplu, călătorii reclamă că din gara Drăgășani, care e o gară de municipiu, totuși, nu își pot cumpăra de la ghișeu bilet cu cardul. Ori dau cashul, ori rămân pe jos, ori îl șpăguiesc pe naș. Rușine!

„Consolare”
A murit celebrul Nicolae Dinescu, alias nea Nae (80 de ani), membru al aproape tuturor comitetelor și comițiilor din Vâlcea. Fie-i țărâna ușoară! Nea Nae avea o mamă în vârstă de circa 100 de ani și care încă se ține bine. Și la înmormântare, ce găsește de cuviință să rostească un oarecare Nelu Barbu, întru consolarea doamnei: „O văd pe mama celui care ne-a părăsit și zic că normal ar fi fost să moară ea, nu fiul ei”.

Pun ceva la cale foștii PDL-ei?
Vineri seara, Partidul Democrat Liberal (PDL), dispărut după fuziunea cu PNL, s-a reunit la un chef la Rușeț-Dâmbovița. Au fost prezenți foști lideri și demnitari ai partidului ca Radu Berceanu, Ioan Oltean, Anca Boagiu, Ion Ariton, Traian Igaș, Mircea Man, Mircea Toader, Mircea Andrei, Costică Canacheu. Invitația ar fi fost făcută de Iulian Vladu, fost președinte al PDL Dâmbovița, actual președinte al PMP Dâmbovița. Printre invitați s-a aflat și Samoil Vîlcu, ex-deputat PDL de Vâlcea, în prezent consilier județean PER. Încă nu este clar dacă pun ceva la cale foștii PDL-ei sau s-a consumat doar o simplă petrecere. Cert este, deocamdată, că Imnul PDL a fost pus pe repeat și dansat cu pasiune.

Facebook Comments