Ori la bal, ori la ….Craiova! Balul studenților craioveni, un adevărat precedent

Unde sunt mulți, într-adevăr puterea crește! Asta au demonstrat studenții craioveni în ultimele săptămâni prin mobilizarea extraordinară ce stă la baza celui mai mare eveniment studențesc din țară: „Balul Studenților Craioveni”.

0

Cele 12 facultăți din cadrul Universității din Craiova și-au pus în comun ideile și forța de muncă, reușind să aducă în Craiova încă un eveniment memorabil. De-a lungul timpului, tinerii craioveni au ajuns frecvent în atenția publicului prin acțiunile umanitare pe care le desfășoară, unul dintre cele mai răsunătoare fiind construcția de porți de dezinfectare în plină pandemie COVID-19, activitate integrată în proiectul „Fabrica de fericire”.
Într-o notă mai optimistă de această dată, tinerii au conceput un altfel de bal al bobocilor, pe care l-au integrat în proiectul caritabil „Fabrica de fericire”. Orele de muncă din spatele evenimentului nu sunt puține, dar organizatorii spun că merită fiecare minut „cheltuit“ care îi aduce mai aproape de realizarea scopului propus: ajutorul material de care au atâta nevoie multe familii din comunitatea lor.

Pe data de 24 noiembrie, sunteți așteptați cu toții la cel mai mare eveniment al acestei perioade pentru care organizatorii garantează că distracția și atmosfera vor fi la cele mai înalte cote. Pe scenă vor urca două nume sonore din industria muzicală românească și un showman de senzație. Este vorba de artiștii Theo Rose, Bogdan de la Ploiești și Liviu Vârciu. Surprizele nu se opresc aici pentru că seara va continua cu un mega party la Sala Polivalentă, pe cele mai bune ritmuri pregătite de KISS FM Party.

De departe, evenimentul studenților craioveni are tot ce trebuie pentru a deveni un adevărat succes și un precedent pentru acest tip de evenimente. La momentul de față, numărul de locuri la eveniment se apropie de epuizare, mii de persoane intrând deja în posesia brățării de acces ce le va asigura o seară de neuitat.

Facebook: Conventia Organizatiilor Studentesti UCV
Instagram: balul_bobocilor_ucv_2022
Tik-tok: balul_bobocilor_ucv2022

Facebook Comments