Indiscreții de Vâlcea

0

Se lasă cu contestaţii

Se zvoneşte că alegerile pentru conducerea Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) Râmnicu Vâlcea se lasă cu contestaţii. Cică perdanta Adelina Morar, sprijinită de preşedintele PNL Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, contestă (dacă nu cumva a şi contestat) rezultatul alegerilor care au dat-o câştigătoare pe Narcisa Mihaela Stan (foto). Contestaţia ar trebui  să fie judecată la Comisia de Arbitraj a PNL Vâlcea, dar contestatarii ar vrea să se adreseze direct Comisiei de la Bucureşti. Ce intrigă, domnule!

Cu tupeu!

Asociaţia  Constelaţii Rock care a organizat în septembrie festivalul cu acelaşi nume, a depus la Primăria Râmnicu Vâlcea deconturi pentru suma de 200.000 lei, cheltuieli eveniment. Cu alte cuvinte, râmnicenii trebuie să suporte această sumă deloc mică pentru un mare eşec de public, din cauza slabei organizări. Rămâne de văzut dacă Direcţia economică a municipalităţii va accepta toate aceste deconturi.    

La ICSI se întâmplă ceva 

La Institutul de Criogenie a fost organizat pe 29 septembrie  concurs pentru ocuparea postului de asistent cercetare economică în economia generală. Condiţia principală a fost ca aceia  care optează pentru acest post să aibă titlul de doctor în ştiinţe economice; ceea ce, potrivit unor surse, constituie  un abuz în serviciu numai bun de nişte sesizări la DNA. Vom reveni.

Facebook Comments