CJ Vâlcea înființează echipa de baschet „Lupii negri”; primul antrenor, Hristu Șapera

Miercuri, 18 august, la sediul CJ Vâlcea, s-a încheiat primul contract de activitate sportivă din cadrul Clubului Sportiv Vâlcea-1924, instituție aflată în coordonarea CJ Vâlcea. Antrenorul de baschet Hristu Șapera a semnat un contract pe o perioadă de doi ani cu acest club. Obiectivele propuse: formarea unei echipe de liga 1, precum și înființarea unei academii de baschet.

0

„La numai 41 de ani, Hristu Șapera are o bogată activitate ca antrenor în baschetul românesc. De-a lungul carierei, acesta a antrenat Granitul București, CSM București, Energia Târgu Jiu, Steaua CSM București și, cel mai recent, Dinamo București. Are în palmares și un titlu mondial de juniori.

În ceea ce privește obiectivele de performanță în cadrul clubului, Hristu Șapera și-a propus formarea unei echipe de liga 1, care să ocupe în primul an de la înființare un loc în prima jumătate a clasamentului, precum și înființarea unei academii de baschet. ”, a transmis CJ Vâlcea.

„Clubul va cauta tineri, îi va  forma  și îi va  duce spre performanță!”

„De astăzi, Clubul  Sportiv  Vâlcea-1924 a început să se manifeste și, în scurt timp, vom avea și activitate sportivă propriu-zisă. L-am numit președinte interimar al acestui club pe Bogdan-Alexandru Pistol, un om pe care îl apreciez și care sunt convins că va face treabă bună aici. Astăzi, la sediul CJ Vâlcea, am încheiat și primul contract de activitate sportivă, pe secțiunea baschet. Hristu Șapera a venit alături de noi să pună umărul la construirea primei academii de baschet din județulVâlcea. Înființarea Clubului Sportiv Vâlcea-1924 este o provocare importantă pentru că acest club va face ce nu s-a mai făcut în România și în Vâlcea, după Revoluție: să caute tineri, să-I formeze și să-I ducă spre performanță!”- Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

„Un proiect nou, care poate face multe lucruri bune ”

„Este de apreciat faptulcă, aici, la Vâlcea, Consiliul Județean  se implică în  sport și că se dorește un lucru proaspăt, sănătos și bun pentru sportul județean.Lucrul care m-a atras cel mai mult este faptul că vorbim despre un proiect nou, care poate face multe lucruri bune pentru copiii din județul Vâlcea și care poate fi un proiect deosebit față de tot ceea ce avem în România. Este o provocare să începi un proiect de la zero și sunt convins că, împreună, vom face lucruri foarte frumoase pentru Vâlcea și pentru acest club sportive județean.”- Hristu Șapera, noul manager tehnic-antrenor coordonator din cadrul CS Vâlcea-1924.

Facebook Comments