Indiscreții de Vâlcea

0

Trenule… picioare lungi

Este distracţie pe internet pe seama nunţii lui Simion de la AUR, programată pentru 27 august în comuna Măciuca. Un hâtru a postat o poză cu un tren asaltat de oameni care se îndreaptă spre localitatea cu pricina. Hâtrul nu ştie că pe la Măciuca nu trece trenul. Dar atunci când te străbate fiorul, ce mai contează 30 de kilometri parcurşi pe jos de la gara Drăgăşani? 

Nasol moment!

PNL Vâlcea nu va face fuziune cu ALDE, spune liderul liberal Cristian Buican. Că nu este obligatorie, susţine acesta. Şi uite-aşa va rata Emilian Frâncu, fost primar condamnat pentru luare de mită, reîntoarcerea în partid, unde salivează la un post de conducere. Nasol moment, mişto colivă!

Ne culturalizăm!

Se aude că preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, ar avea în plan să organizeze un festival de manele. Rădulescu zice că nu e chiar aşa, şi că de fapt  are în analiză un festival Balkanik Festival (Balcanic Music Fest îi spune domnul). Aşa, deci…

Se coace o lucrătură!

Deputatul PNL Laurenţiu Cazan a zis la cea mai recentă conferinţă  de presă că ar fi interesat de o candidatură la, atenţie, „o primărie de municipiu”.  Cum e greu de crezut că doreşte  Primăria Drăgăşani, rămâne Râmnicu Vâlcea, acolo unde este marcă înregistrată „Virgil Pîrvulescu”. Hopa!

Facebook Comments