Indiscreții de Vâlcea

0

Perle şi perle!
Cu surle, trâmbiţe, dar şi cu suliţe şi înjurături ale presei din Vâlcea, s-a desfăşurat la Căciulata o întâlnire a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România (UZPPR), la care au participat o mână de ziarişti şi o grămadă de cetăţeni care îşi spun zarişti, din cauza unui accident legislativ ce trebuie îndreptat de urgenţă. Masa, darul şi periniţa au fost organizate la Restaurantul „Perla Oltului”, proprietate a lui Mircea Perpelea (foto în picioare). Pentru cine nu ştie, domnul în cauză este „perlă” a UTC-ului, a Partidului Umanist, horeca, a diplomaţiei, a bancarilor şi, fără merite, a ziariştilor. Şi-aşa „perlă”, cum e el, Mircea Perpelea s-a zgârcit la aerul condiţionat. Ba a mai şi semnalizat: „V-am primit cu căldură!”, le-a trântit-o participanţilor încinşi oricum din varii motive. Umblă vorba că Perpelea, care este consilier la BNR, va deveni trezorier al Uniunii. Că şi aici sunt nişte bani care trebuie administraţi cu profesionalism, la naiba!

Dau urşii iama!
Pe 12 iulie, în urma unei sesizări prin Apel 112, jandarmii vâlceni au intervenit pentru îndepărtarea unui urs, după ce o femeie din comuna Perişani a anunţat că a găsit doi viţei ucişi în grajdul unde îşi ţinea animalele. Luni, 11 iulie a.c., jandarmii au fost solicitaţi şi la Titeşti, unde un urs a omorât un viţel pe islazul comunal.

Direcţia de Evidenţă a Populaţiei ar putea fi mutată la River Plaza Mall
Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea intenţionează să mute activitatea Direcţiei de Evidenţă a Populaţiei la River Plaza Mall, într-un spaţiu de la etajul 3.Proiectul de hotărâre urmează să fie votat şedinţa extraordinară a CL de vineri, 15 iulie 2022. Motivaţia propunerii este că actualul sediu al acestei direcţii de pe strada Regina Maria nr. 6, nu permite executarea de lucrări de modificare a structurii clădirii, care este monument protejat.

Facebook Comments