Vâlcea: Primarul din Budeşti a premiat cu biciclete 25 de elevi care nu au chiulit de la şcoală

Primăria Budeşti –Vâlcea a premiat cu câte o bicicletă 25 de elevi din clasa a V-a, care au fost prezenţi la şcoală pe tot parcursul anului şcolar, neînregistrând absenţe nemotivate şi având nota 10 la purtare. De asemenea, elevii care au avut medii mari în acest an şcolar au fost răsplătiţi cu premii în bani şi cu diplome.

0

Într-un cadru festiv, pe platoul şcolii gimnaziale Budeşti, am participat la festivitatea de premiere a elevilor, la final de an şcolar. Sunt bucuros de rezultatele şcolare obţinute de elevii unităţii de învăţământ şi am înmânat diplome şi premii în bani celor care au încheiat anul cu medii foarte mari.
Aşa cum v-am obişnuit, am premiat cu câte o bicicletă un număr de 25 de elevi de clasa a V-a, deoarece au fost prezenţi la şcoală pe tot parcursul anului şcolar, neînregistrând absenţe nemotivate şi având nota 10 la purtare. Premierea în biciclete a fost făcută în vederea eliminării absenteismului şcolar şi a stimulării performanţei la învăţătură. Mulţumesc cadrelor didactice care se ocupă cu ridicarea nivelului de pregatire a elevilor în unităţile de învăţământ.
Dragi copii, anul şcolar 2021-2022 tocmai s-a încheiat, aţi avut serbări frumoase, la care am participat cu drag şi mă bucură faptul că în fiecare an tot mai mulţi elevi sunt premianţi în unităţile şcolare de pe raza localităţii Budeşti”, a declarat primarul Ion Vlădulescu.

Facebook Comments