Publicaţiile AMR au fost prezente la toate târgurile de carte organizate în prima jumătate a acestui an

Prima jumătate a acestui an a fost una plină pentru Asociaţia Macedonenilor din România (AMR). Asociaţia a dat curs tuturor invitaţiilor primite de participare la târguri de carte sau alte evenimente culturale. După perioada de pandemie, fiecare manifestare a adus energia şi plăcerea de a ne revedea.

0

În luna perioada 23 – 27 martie, AMR a fost prezentă la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, ediţia Craiova. Evenimentul, ajuns în acest an la ediţia cu numărul 20, organizat de Radio România, s-a desfăşurat în spaţiul care îl găzduieşte anual: foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu”. A fost un real succes, sute de vizitatori s-au oprit la standul AMR şi au răsfoit publicaţiile tipărite de-a lungul ultimilor ani. În dar, am oferit cărţi, calendare, revista Macedoneanul, cărţi de bucate sau catalogul cu Festivalul Nunţii din Galicnick cunoscut în întreaga lume.

A urmat Târgul Gaudeamus din Transilvania, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. În perioada 13 – 17 aprilie, unde am avut bucuria să dăruim cărţi despre cultura, tradiţiile şi gastronomia macedoneană, Revista Macedoneanul sau cărţi de poveşti. „În luna mai s-a desfăşurat Târgul de Carte Gaudeamus din Timişoara. Acolo, ne-am bucurat să ne numărăm printre cei 40 de participanţi, reprezentând câteva dintre cele mai active domenii din industria cărţii şi a materialelor educative – edituri, agenţii de difuzare de carte românească şi străină. Am fost prezenţi şi la Târgul de Carte Gaudeamus Oradea, un adevărat festin cultural. La începutul lunii iunie, publicaţiile AMR au fost prezente la Bookfest – Salonul Internaţional de Carte, la Complexul Expoziţional Romexpo din Bucureşti. Am fost onoraţi să îl avem alături de noi la târgurile la care am participat şi pe domnul deputat Ionel Stancu. Mulţumim tuturor membrilor AMR care ne-au fost alături la toate aceste târguri de carte, cât şi tuturor vizitatorilor cu care am avut şansa să interacţionăm”, au menţionat reprezentanţii AMR.

Facebook Comments