Proiectul privind înfiinţarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale în Bujoreni a primit finanţare

„Proiectul privind înfiinţarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale în Bujoreni şi extindere reţea la Călimăneşti a fost inclus pe lista obiectivelor de investiţii finanţate prin Programul Naţional de Investiţii «Anghel Saligny». Aceasta înseamnă că proiectul nostru a primit finanţare, iar înfiinţarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale în Bujoreni devine, în sfârşit, realitate!”, a anunţat primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

0

„La sfârşitul anului 2020, Primăria Bujoreni şi Primăria Călimăneşti s-au asociat în proiectul «Extindere reţea inteligentă de distribuţie gaze naturale în oraşul Călimăneşti şi înfiinţare sistem de distribuţie gaze naturale în comuna Bujoreni». Pe parcurs am întâmpinat foarte multe piedici, însă nu ne-am pierdut speranţa şi, cu perseverenţă, am continuat să facem diligenţe pentru obţinerea fondurilor necesare. Şi am reuşit! Proiectul este în valoare de peste 61.859.955,96 lei, iar, de acum încolo, lucrurile vor intra în linie dreaptă, pentru că avem certitudinea că investiţia va fi realizată. Urmează semnarea contractului de finanţare şi începerea procedurilor de licitaţie pentru desemnarea constructorului. Iar apoi, la lucru!
Trebuie menţionat totuşi că lucrările începute împreună cu Distrigaz vor continua, însă acest proiect va asigura finanţarea pentru toată comuna Bujoreni.
Pe această cale, vreau să le mulţumesc, încă o dată, colegilor din echipa de proiecte a Primăriei Bujoreni pentru ajutorul necondiţionat şi pentru zecile de ore lucrate peste program şi neplătite. Mulţumesc, de asemenea, Consiliului Local (doar majorităţii care înţelege necesitatea dezvoltării comunei noastre) pentru aprobarea proiectelor. Nu în ultimul rând, îi mulţumesc domnului primar al oraşului Călimăneşti, Florinel Constantinescu, pentru excelenta colaborare. Sunt sigur că vor mai urma proiecte comune!”, a precizat edilul.

Facebook Comments