Craiova: Şeful „mascaţilor“, sancţionat după ce a făcut accident cu maşina Inspectoratului

0
cosmisarul şef Lucian Sfetcu

Şeful Serviciului Acţiuni Speciale Dolj, cosmisarul şef Lucian Sfetcu, a reuşit să iasă din nou în evidenţă, după ce, în stilul caracteristic, a făcut o nouă boacănă. Mai exact, marţi – 21 iunie, în jurul orei 12:00, în timp ce se deplasa pe bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Craiova, a decis că regulile de circulaţie sunt opţionale atunci când conduci maşina de serviciu, adică a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Rezultatul? O coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar. „În ziua de 21 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Craiova. Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Malu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Titulescu, la intersecția cu strada Iancu Jianu, nu s-a încadrat corespunzător direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 32 de ani, din municipiul Craiova. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative“, se arată într-o informare a IPJ Dolj.
Pentru noua „performanţă“, cosmisarul şef Lucian Sfetcu, care era în timpul serviciului cu autoturismul din dotare, a fost sancționat contravențional. Însă doar cu un avertisment scris.

Facebook Comments